Gouden Kalf nominatie Burden of Peace

Project Reference: 

Beste supporters,

Zoals jullie misschien weten is Burden of Peace genomineerd voor een Gouden Kalf op het Nederlands Filmfestival in Utrecht. Dat betekent dat de film door vakgenoten is gekozen als een van de vijf beste lange documentaires van het afgelopen jaar. Wat een ongelooflijke eer, we kunnen het nog steeds amper geloven. Dit hadden we een jaar geleden nooit voor mogelijk gehouden.

Ook zal de film maar liefst drie keer worden vertoond tijdens het Nrederlands Filmfestival, kijk hier voor de vertoningen. En weer zijn wij ons er van bewust dat de film dit nooit had kunnen bereiken zonder jullie steun, want zonder jullie was er geen film. Het liefst zien we jullie natuurlijk allemaal bij de vertoning. Maar er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Speciaal voor onze crowdfunders geven we 2 kaarten weg voor de vertoning op 1 oktober om 21:30 in Wolff City 2 in Utrecht (met na afloop een Q&A met regisseur Joey Boink). Laat ons voor 20 september per mail weten waarom je de kaarten graag zou willen hebben en met wie je naar deze bijzondere vertoning wilt komen. Wie weet zien we je in Utrecht!

Verder zijn er plannen om in het nieuwe jaar met jullie de hoogtepunten van 2015 te vieren. Maar daar stellen we jullie dan natuurlijk over op de hoogte.

Wie weet tot in Utrecht!

De Burden of Peace Crew

 

 

 

 

 

 

 

https://www.filmfestival.nl/publiek/films/burden-of-peace

 

Don't e-mail the supporters: