Girls on Wheels

Girls on Wheels
A TV program by Janine Keizer
Crowdfunding teaser: 
00
7%
€1.175
donated of €15.000
0
days to go
4
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEEen autoprogramma voor vrouwen?! Echt waar? Wat kan je dan zien? Op welke zender? Wie spelen er in mee? Als jullie ons funden dan komen de antwoorden!

Potomac Amfibie Voertuig - Rik krijgt ritje cadeau van Girls on Wheels

Beste CrowdFunders,

In 2010 is het hele idee ontstaan van Girls on Wheels en per jaar kreeg het meer gestalte. Nu is het DE tijd om er voor te gaan; wij hebben een mooi TVformat voor auto, truck en motor liefhebbend Nederland. Voor mannen maar vooral voor de vrouwen! Nu instappen is belangrijk zodat we met de autogroei mee omhoog kunnen! De tijden waren slecht maar worden langzaam beter en een autoprogramma voor vrouwen bestaat gewoon nog niet!

Wij willen graag laten zien, middels TV, wat er te beleven is op auto lifestyle gebied. Hoe we dit gaan doen? We nemen een kijkje achter de schermen op technische opleidingen, we willen vrouwen uit de Rally en Race wereld een extra podium geven, we gaan innovatieve en duurzame projecten volgen en we testen deze graag!

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die we doen in het tv programma en alles met de nodige humor. Kortom; het wordt een breed "Autoprogramma voor vrouwen met een knipoog naar de man"! We presenteren met mannen en vrouwen, en betrekken de kijkers er ook bij middels leuke acties.

Niets is mooier dan met een groep, media gedreven mensen, Girls on Wheels neer te zetten en te laten zien wat "de passie voor wielen" kan betekenen voor iemand. We doen dit allemaal met een enthousiast cast/crew/vrijwilligers team en met meer financiele basis kunnen wij er sneller voor gaan!

Nu gebruiken wij de Site en Social Media om beelden te delen en de GoW (Girls on Wheels) Business Club is al ontstaan doordat er al veel mensen hebben meegedacht. In deze GoW Club wordt iedereen laagdrempelig verbonden en wij gaan hier actief mee verder in de herfst 2014.

De kers op de taart is een eigen TV Programma voor Girls on Wheels en daarom willen wij professionele afleveringen maken en met jullie hulp zijn we al weer een stap dichter bij onze droom.

Voor onze Crowd Fund filmpje willen wij de volgende sponsoren al bedanken: Munsterhuis (Hengelo) - Motoport (Hengelo) - Nijwa Groep - Kolenaar Autobedrijven - Land Rover Centre Enschede - Maserati - Mazda - Toyota - Land Rover Range Rover.

Hartelijk dank voor jullie steun en op naar een mooie productie!

Meer informatie?

www.girlsonwheelsonline.nl / www.girlsonwheels.tv

www.facebook.com/girlsonwheelsonline

Twitter: @GirlsonWheelsNL

 

Met vrolijke auto groet,

Katja van Reede

Eindproducent

 

Quote that inspired the maker

"A woman's reach should exceed her grasp!"
Robert Browning - but "his" changed to "her".
This project was closed on 10-08-2014

Fund Project