Gewond Goud, volop in voorbereiding!

Project Reference: 


 

Het is even stil geweest rondom de film 'Gewond Goud' en dat was niet voor niks.
De documentaire gaat begin april in première op het Sport Filmfestival Rotterdam en wordt vlak daarna uitgezonden op de lokale publieke omroep Open Rotterdam. Met deze pittige deadline zijn we gelijk aan de slag gegaan met de voorbereidingen.

Er is al een flinke slag geslagen met het in 2011 opgenomen materiaal van de ploeg op het Europese kampioenschap zitvolleybal in Rotterdam. Editor Gaston Wallé en regisseur Mustafa hebben al aardig wat uurtjes erop zitten. En nu is het zover, de tickets zijn geboekt en de opnames in Bosnië staan gepland. Midden februari gaan Mustafa en Sanne filmen, samen met cameraman Muhamed Kahrimanovic.
We kunnen niet wachten om onze interessante personages, Ermin Jusufovic, Adnan Kesmer, Adnan Manko en Mirza Hrustemovic, voor de camera te hebben.

Mocht je gekozen hebben voor een reward met een logo op de aftiteling, dan kan je het logo alvast mailen naar sanne@evariste.nl
Persoonlijke bedankjes en informatie over de andere rewards volgt.
Natuurlijk houden we jullie op de hoogte. Voor behind the scenes filmpjes en korte updates... hou ook onze facebookpagina in de gaten!

Tot snel, groetjes Mustafa & Sanne

Don't e-mail the supporters: