Furkan van Oranje - vertraging (bijna) voorbij

Project Reference: 
Update: 

Beste donateurs en betrokkenen,

Het afgelopen half jaar hebben zich omstandigheden voorgedaan in het privéleven van producent/regisseur Maarten Maartensma, die hebben afgedwongen dat de productie van Furkan van Oranje tijdelijk stil is komen te liggen.

Onlangs zijn alle werkzaamheden weer opgepakt en zijn we nu echt begonnen met de laatste fase van de film. We willen benadrukken dat de film op geen enkele andere manier is benadeeld en dat we met het uitstel juist de ambities van de film hebben gewaarborgd. Anders hadden we de film onder ongunstige omstandigheden moeten afmaken.

We begrijpen dat iedereen zeer benieuwd zal zijn naar de film, of getwijfeld hebben of hij er nog wel kwam. Zeker omdat onze campagne alweer langer dan een jaar geleden is. We vragen dus nog één keer om jullie geduld. Er wordt op dit moment heel erg hard gewerkt om de film af te maken.

Jullie hebben een tijd niets van ons vernomen, waarvoor onze excuses!, maar vanaf nu komt de finish langzaam in zicht. We hopen op jullie begrip, en kijken uit naar het moment dat we de film eindelijk aan jullie kunnen laten zien.

Hartelijke groet,

Maarten en Furkan

Don't e-mail the supporters: