Funding "Thalassophiles, a surfers mind"

Update: 

Lieve donateurs,

De crowdfunding is tot een eind gekomen en we zijn super trots dat we 84% van ons streefbedrag gehaald hebben, mede dankzij jullie! Heel erg veel dank hiervoor. Het is ontzettend tof om alle positieve reacties te lezen en we kunnen niet wachten om uiteindelijk onze film met jullie te delen. 

Nu denken jullie wellicht; maar kan je nu wel de film maken nu je niet 100% hebt gehaald? Ja dat kan dus. Bij 80% mag je alle donaties houden zolang je de film kan gaan maken. Nu is het zo dat wij zelf ook een groot deel geinvesteerd hebben zodat wij de 80% zouden halen. Wij willen namelijk niks liever dan deze film maken. En wij kunnen nu gaan beginnen. We zullen op zoek blijven komend jaar naar fundings maar van het opeghaalde bedrag kunnen wij apparatuur kopen en beginnen met de productie. Daar zijn we super blij mee. Mochten jullie om wat voor reden toch je donatie willen terugtrekken dan zou dat kunnen voor woensdag 11 april. 

Komend jaar gaan wij beginnen met de opnames en we hopen in 2019 onze film te kunnen lanceren. Wij willen jullie graag op de hoogte houden van dit traject. Dat kan door ons te volgen op facebook: https://www.facebook.com/thalassophiles.asurfersmind/

Nogmaals ontzettend veel dank voor jullie steun en vertrouwen. We gaan onze uiterste best doen om er een mooi verhaal van te maken. 

Heel veel liefs,

Tomas & Charlotte

Don't e-mail the supporters: