Een fantastische start!

Project Reference: 

Lieve Waarom-Zou-Ik-supporters,

Jullie hebben een antwoord gegeven op de vraag "Waarom zou ik?". Dat antwoord luidt: "Omdat je er niet alleen voor hoeft te staan". Binnen 4 dagen hebben jullie met zijn allen al meer dan 40% van ons beoogde budget gesupporterd! Daarvoor dank, heel veel dank.

Een deel van jullie is nog niet zo bekend met wat wij (Parsec Avenue) doen, aan hen een hartelijk welkom. Aan de anderen die ons al langer als filmmakers kennen: welkom terug! Parsec Avenue is een collectief van mensen met een passie om gave dingen te maken. Zie Parsec Avenue als het omgekeerde van de belastingdienst: makkelijker kunnen we jullie leven niet maken, maar misschien wel leuker!

Wat we nog gaver vinden, is om die passie met anderen te delen. Een collectief klinkt misschien elitair en gesloten, maar dat is precies wat we niet beogen. In filmland zijn wij ook gewoon Henk en Ingrid, net als de meesten van jullie. Maar waarom zou dat ons tegen moeten houden? Dat je niet meteen weet hoe iets moet, betekent nog niet dat het onhaalbaar is. Maar in je eentje kan dat best lastig zijn. Jullie hebben deze week bewezen dat je niet alleen hoeft te zijn. 

Met jullie bijdrage dagen jullie ons uit om onze passie te volgen en een nog betere film te maken. Maar dat doen wij met onze deuren open: jullie zijn van harte welkom om door die deur te stappen en met ons op zoek te gaan naar jullie passie. Want Parsec Avenue is de plek waar iedereen een sterrenstatus heeft.

Op naar de 100%!

Bart, Michiel, Niek, Sander, Sjoerd en Teus

 

http://parsecavenue.com

https://vimeo.com/channels/parsecavenue

Don't e-mail the supporters: