Documentaire in première

Project Reference: 

Beste donateurs,

We zijn erg blij dat u besloten heeft om onze documentaire een warm hart toe te dragen. Dankzij uw bijdrage kunnen we er voor kunnen zorgen dat de benodigde werkzaamheden voor de documentaire nu gerealiseerd kunnen worden.

We hebben de 80% eis van Cinecrowd gehaald en kunnen nu met het geld de beloftes inlossen die we u beloofd hebben als donateur. Officieel mag u uw donatie nog intrekken volgens Cinecrowd en daar moeten we u als donateur van op de hoogte brengen. We hopen uiteraard dat u dit niet doet, want als u onze documentaire een warm hart toedraagt, zorgt dat ervoor dat de documentaire slaagt!

Verder nemen we komende dagen via uw contactgegevens contact op om de tegenprestaties in te lossen. Zonder uw hulp waren we niet in staat geweest om de professionele nabewerking en overige zaken te financiëren als jonge documentaire makers.

De documentaire gaat op 15 en 16 juni in première in het Louis Hartlooper Complex. U kunt HIER kaarten kopen voor de première, tenzij u daar dankzij uw donatie al recht op heeft. 

Ontzettend bedankt namens de makers van Lone Soldier!

 

Rutger Knol

Shany Azoulay

Don't e-mail the supporters: