Deze is voor jou Eelco

Project Reference: 

Vandaag precies een jaar geleden kreeg je euthanasie. Dit was jouw lang gekoesterde wens waar je keihard voor gevochten hebt. Jouw psychische pijn liet je niet makkelijk zien, maar dat die er was en ondraaglijk was, was voor alle mensen die dicht bij je stonden o zo duidelijk. Ik ben blij dat het je gelukt is, dat je rust hebt.

Ook voel ik me vereerd dat je mij gevraagd hebt om je laatste traject in beeld te brengen. Jouw inzet om psychisch lijden bespreekbaar te maken was bewonderingswaardig. Door je laatste traject in beeld te laten brengen maak je het naast dat het je zelf verlossing bracht ook nog eens zinvol voor veel mensen die hier direct of indirect mee te maken hebben, dit terwijl je er zelf niets meer aan hebt. Je gaf om mensen, meer dan je zelf waarschijnlijk wilde toegeven. Dat sierde je Eelco.

Bedankt dat je mij vroeg deze film te maken. Er zit al veel tijd en aandacht in. Maar na vandaag gaan we er nog meer bovenop gooien. Het wordt mooi, integer en confronterend. Maar vooral jouw verhaal. Vandaag is de crowdfundcampagne enorm succesvol afgerond met een eindbedrag van 15.595 euro, ongelofelijk mooi! Dit komt omdat jouw verhaal belangrijk is om te vertellen. Dat ga ik, samen met je lieve familie en vrienden, naar eer en geweten doen Eelco.

Iedereen die heeft bijgedragen aan de campagne, enorm bedankt! De rewards ga ik komende contact over opnemen. Naast de financiele bijdrage heeft de campagne vooral bijgedragen aan het vergroten van de morele impact; het bespreekbaar maken en houden van moeilijke thema's over leven en dood in onze samenleving. Zeker als het gaat om leed, ppsyichsch leed, enorm belangrijk! En dat gaan we nu juist nog meer doen als de docu klaar is.

Nog een keer stuur ik deze foto mee. Eelco, een uurtje voordat hij Euthanasie kreeg samen met mij. Ik zie een ontspannen man. die er klaar voor was. 't is goed zo

Don't e-mail the supporters: