Like, deel, DONEER & WIN!

Project Reference: 
Update: 

Het is alweer even geleden dat we een update hebben geplaatst, maar wat is er veel gebeurt!

Waar we in de vorige update spraken over een bedrag van ruim €2000 zitten we inmiddels al op ruim €3600!! WAUW! Dat betekend dat we inmiddels met jullie hulp al 60% van het bedrag bij elkaar hebben gefund! Super tof!

Op dit moment zijn we achter de schermen hard aan het werk om alles rond te krijgen, er zijn mooie samenwerkingen aan het ontstaan waar we super blij mee zijn!
Afgelopen woensdag 28 Mei, zat onze regisseur Jelle Kleinhesselink aan tafel bij Overijssel Vandaag van RTV Oost. Samen met Adil Arabou van Tactus Verslavingszorg spraken zij over de film en het gebruik van alcohol en drugs in het uitgaansleven.
Benieuwd naar het item? Kijk het hieronder terug!

http://www.rtvoost.nl/verhalen/269112/opgepast-moet-jongeren-waarschuwen...

Maar dan de titel van dit bericht; Like, deel, DONEER & WIN!
Op facebook zijn we een actie gestart, we hebben namelijk nog 40% van het bedrag nodig om daadwerkelijk te kunnen gaan draaien.
Jullie hebben ons al enorm geholpen met jullie donatie, maar misschien hebben jullie je opa's en oma's, broers en zussen, ooms en tantes, collega's of vrienden nog niet kunnen overtuigen om ons project ook te steunen.
Wij zijn er van overtuigd dat dit wel gaat lukken doormiddel van een win actie!
Dus volg ons op facebook, deel het bericht van de actie en vraag al je facebook vrienden ons te steunen met €10! Want alle kleine beetjes helpen toch?

Hopelijk kunnen we jullie in de volgende update vertellen over de uitkomst van deze actie, of nog beter natuurlijk, dat de crowdfunding is geslaagd!

Don't e-mail the supporters: