De Laatste Keer in 2018

Project Reference: 

Goede dag lieve mensen!

Na hard te hebben gewerkt aan onze film 'De Laatste Keer', hebben wij in 2017 productioneel nog even de puntjes op de i gezet. De film heeft reeds drie maal een vertoning gehad op het grote scherm, mede dankzij jullie! Momenteel zijn we het pad aan het bepalen naar onze uiteindelijke digitale release op internet. Wanneer er meer bekend is over de releasedatum houden wij jullie uiteraard op de hoogte.

De rewards zijn inmiddels grotendeels verdeeld. Mocht je nog een reward tegoed hebben, stuur ons even een bericht op info@iyobel.nl en dan zorgen wij dat dit wordt rechtgetrokken.

Voor onze laatste (extra) reward, het verloten van de schetsen, willen wij alle donateurs die hiervoor in aanmerking komen vragen om een naam en adres toe te mailen (zie bovenstaande e-mail adres). Doe dit vóór februari 2018, want dan zullen wij de trekking houden.

Nogmaals bedankt voor al jullie support en uiteraard de financiele bijdrage. In 2018 zullen meerdere van onze projecten het levenslicht zien en wij hopen jullie hiermee te raken.

Enjoy 2018 to the fullest!

Take care,

Izhia Arts / Creative Creators

Don't e-mail the supporters: