De eerste 10 dagen zitten er op, nog 20 te gaan! So let’s go!

Project Reference: 

Allereerst, heel veel dank aan onze eerste 46 supporters die net als wij in onze film geloven en ons project steunen! De start is altijd moeilijk en spannend, maar de kop is eraf en de teller staat deze maandag op  EUR 2.205,-!

Dit is mede te danken aan de steun van mensen als Youp van 't Hek – hij twitterde enthousiast "ik doe mee!" aan zijn 483K volgers! 

https://twitter.com/youpvanthek/status/635920645608632320

Het nieuws over onze documentaire werd snel door de media opgepikt en op meerdere plekken gepubliceerd in de landelijke pers:

http://www.nu.nl/film/4112433/documentaire-violiste-emmy-verhey-in-maak.html

http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/film/24412672/__Docu_over_violiste_Emmy_Verhey__.html

Ons doel is om de komende dagen zo veel mogelijk extra aandacht te genereren, door middel van interviews, nieuwberichten, facebook posts, twitters en... via jullie! Spread the word namens ons, vertel je collega's, vrienden en familie dat jij "Emmy Bedankt!" inmiddels hebt gesteund en vraag ze het zelfde te doen! En let wel: bijdragen vanaf EUR 10,- zijn al zeer welkom.

Natuurlijk help je ons ook door de informatie en link te delen op jouw sociale media pagina’s en mensen te vragen onze facebook pagina ‘Emmy bedankt’ te liken & te delen.

Opnieuw heel veel dank,

Pamela, Jessica & Michael

 

Don't e-mail the supporters: