Crowdfunding-Diner!

Project Reference: 

Nog iets minder dan een week te gaan voor onze Cowdfundingsactie voor Under Her Skin! We hebben op dit moment meer dan €2000,- opgehaald en de eindsprint is begonnen. Daarom organiseren wij vrijdag 29 maart (de laatste dag van onze actie) een crowdfundingdiner!

Het diner bestaat uit drie gangen en het is gemaakt door de crew! Tijdens het diner zullen we alles vertellen over het idee wat tot de film heeft geleid, het verhaal, de styling. Bovendien krijgt u de kans om 2 acteurs van de film, de fantastische Giulia Dunes en Onno Aerts te ontmoeten, hun te zien acteren en het samen met hen over de film te hebben. Bovendien word u uitgenodigd voor de premiere van de film, een mooie kans dus!

Dit diner organiseren wij op vrijdag 29 maart in Amsterdam Zuid. Om dit diner bij te wonen vragen wij elke gast om van tevoren €50,- te doneren. 29 maart is de allerlaatste dag van onze crowdfunding en we zouden het ontzettend leuk vinden om het behaalde bedrag met de gasten te vieren.

Wil je ons diner bijwonen? Super leuk! RSVP via de mail en doneer €50,- aan de Cinecrowd pagina (of meer als u dat leuk vind;) en dan zetten we u op de gastenlijst!
Mailadres: underherskin.dfa@gmail.com

Don't e-mail the supporters: