Crew update!

Project Reference: 

Wat een bijzondere eerste week!

Wauw! We gaan al hard met het funden van MIES de Film, meer dan 60% binnen een week hebben we bij elkaar gefund! Bedankt iedereen! Maar we zijn er natuurlijk nog niet! Nog even te gaan om de 100% te halen! Daarbij hebben we nog steeds alle hulp van jullie nodig. Dus spread the word om MIES de Film te realiseren.

We zijn iedereen die gedoneerd heeft en dit project gedeeld heeft ontzettend dankbaar! 

 

MIES de Film heeft een nieuw crewlid erbij!

We hebben een nieuw crewlid! Sterre de Jong gaat zich bezig houden met de productionele kant van MIES de Film. Hieronder is meer te lezen over Sterre.

 

Sterre de Jong is afgestudeerd HKU-er en werkt als producent en researcher binnen de documentaire- en filmfestival sector.

Ook is zij bestuurslid en coördinator Avonden bij VERS en neemt zij in 2019 als afgevaardigde plaats in de Nederlandse Oscar Selectie Commissie.

Haar liefde voor documentaire richt zich vooral op het effect dat een film kan hebben op een individu of gesprek.

Film kan daarin een hulpmiddel zijn dat in visuele taal de kijker meetrekt in de belevingswereld van een ander, en documentaire biedt zowel voor betrokkenen als leken een bijzondere manier om nieuwe dingen te weten te komen.

Sterre is daarin dan ook gedreven in het opzoeken van nieuwe manieren om een film niet alleen binnen de creatieve industrie, maar ook in het maatschappelijke domein een rol te laten spelen. Vanuit haar werk binnen de festival sector en VERS organiseert zij dan ook regelmatig randprogrammeringen en verdiepingssessies.

Haar missie is het laten voortleven en verspreiden van een film zolang dat mogelijk is en ze krijgt nachtmerries van het zinnetje ‘een film op de plank’.

Voor de film Mies zal Sterre zich bezighouden met de productie, contact met externe partijen en (alternatieve) distributie van de film. Ook is zij voor Mirthe een creatieve sparringpartner.

We zijn super blij met Sterre als crewlid en gaan er samen iets bijzonder moois van maken! 

Don't e-mail the supporters: