!!!!! BEDANKT VOOR JULLIE STEUN !!!!!

Project Reference: 

WHOEHOE!!! Voor wie het nog niet wist, we hebben vandaag zelfs MEER dan ons doel van maar liefst €6000,- binnengehaald!!! Dit was allemaal niet mogelijk is zonder jullie als donateur, dus daarom willen we jullie vanuit de grond van ons hart bedanken!

Maar niet alleen voor het doneren aan het filmproject. Ook willen we jullie bedanken voor de steun gedurende de pre-productie op Cinecrowd, Facebook en instagram. Voor  het delen van ons filmproject met familie, vrienden of kennissen. Voor het betrokken zijn met ons, of het nou sinds kort is of al vanaf het begin. Dankzij jullie is deze film mogelijk en daar zijn wij heel dankbaar voor!

Uiteraard is het nu pas echt begonnen. De draaidagen komen eraan waar wij alles uit onszelf gaan halen om een fantastisch filmresultaat neer te zetten. Afgelopen weken zijn meer dan 30 cast- en crewleden constant in de weer geweest met de voorbereidingen, en dat zal de komende dagen daarom ook niet anders zijn. 

We zullen jullie gedurende deze periode zoveel mogelijk op de hoogte houden zodat jullie het project op de voet kunnen blijven volgen! Uiteraard ontvangen jullie nader bericht over jullie rewards! Nogmaals bedankt en tot de volgende update!!!

Don't e-mail the supporters: