Als deze weg mij nergens leidt

Als deze weg mij nergens leidt
A Short film by Dirkje Duwel
Crowdfunding teaser: 
funded project
271
107%
€3.005
donated of €2.800
0
days to go
88
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEEen korte film die gaat over wat oprechte vriendschap doet met mensen en over de vrijheid van de gedachtes en het weg dompelen in het nu.

ALS DEZE WEG MIJ NERGENS LEIDT

"Als deze weg mij nergens leidt" is een korte film die gaat over de sleur van het dagelijks leven en over wat oprechte vriendschap nou echt betekent voor iemand. 

HET VERHAAL

De 20 jarige Dylan en Sieger rijden met een volgepakte Volvo door de kleurrijke landschappen van Noord-Frankrijk. Dylan is op zoek naar de vrijheid in het leven en de focus die ze daarin kan vinden. De sleur en de snelheid van de normale wereld slokt haar op. Zonder idee of eindpunt rijdt ze met haar beste vriend Sieger de onzekerheid tegemoet. Dit brengt haar echte vrijheid, of niet? 

Deze korte film gaat over wat oprechte vriendschap doet met mensen en over de vrijheid van de gedachten en het wegdompelen in het nu, zonder na te denken over wat komen zal.

"ik maak deze film omdat ik zelf vaak het gevoel heb dat de routine waarin ik leef mij ongelooflijk afleidt en mij niet laat focussen op de dingen die ik belangrijk vind. Tijdens het schrijven van de film zijn de problemen die ik hiermee had duidelijker voor mij geworden."

- Dirkje Duwel, Regisseuse

WAAROM DEZE CROWDFUNDING?

Waarom zetten wij nou eigenlijk deze crowdfunding op? Wij zetten deze crowdfunding op omdat wij graag deze film willen realiseren en dit kunnen wij niet zonder jullie hulp!

Quote that inspired the maker

Het verlangen naar perfectie is het gevolg van onzekerheid.
Het script
This project was successfully funded on 20-10-2019

Fund Project