Alles valt op zijn plek! (en de trailer ook!)

Project Reference: 

Lieve donateurs,

Wat waren de afgelopen weken mooi! Sinds het afronden van de crowdfunding zijn we hard aan de slag geweest met het afmonteren van de trailer. Benieuwd? Dat dachten we al! Hier kun je hem bekijken.

En ja hoor: onze állerlaatste draaidag ligt achter de rug! Het was een knallend einde en een prachtige ochtend. Nu kunnen we ons volledig storten op de montage. En dat moet ook wel, want de film moet volgende week donderdag al worden doorgestuurd naar onze kleurcorrector en onze sound designer. Spannend!

Maar er is nog veel meer nieuws. De kaartverkoop is namelijk van start gegaan! Op 16 en 17 juni vertonen we onze film drie keer in het prachtige Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Achteraf geven we uitleg over ons proces én beantwoorden we natuurlijk vragen vanuit de zaal. Dat weekend worden nog 31 andere documentaires vertoond uit binnen- en buitenland, dus het wordt een mooi weekend! Lijkt het je leuk om te komen? Stuur ons dan een mailtje op docu.deveteraan@gmail.com, dan sturen we je een link voor de kaartverkoop!

Liefs,

Layla en Marloes

Don't e-mail the supporters: