All this time

All this time
An Experimental film by Jessica Kulka
Crowdfunding teaser: 
funded project
62
100%
€7.000
donated of €7.000
0
days to go
49
supporters

Project Information

About the project
LOCKLINEWanneer het hoofdpersonage eindelijk rust heeft gevonden, keren de sores uit het verleden weer terug.

All this time - Het visual album

Het visual album bestaat uit 3 verhalen. De verhalen vertellen samen één groter verhaal. Het verhaal gaat over de complexiteit van relaties en het  overwinnen van trauma’s. 

 

OPEN WATER

Het nummer verteld over een trauma dat zich afspeelt in het verleden en waar de hoofdpersoon nog altijd door achtervolgd wordt. Er wordt verteld over een oplossing: het achterlaten van deze herinneringen en er sterker uitkomen. Het verleden heeft de hoofdpersoon namelijk ook gevormd tot wie ze is. 


EMPTY EYES

Een nieuw hoofdstuk breekt aan. Het trauma waar de hoofdpersoon in “open water”  mee te maken had, maar wat nog altijd doorgaat. Empty Eyes gaat over een relatie dat al jaren door gaat. De personen in de relatie zijn geen geliefden meer, maar bestaan slechts samen. Waar Open Water hoopvol eindigd met het besef dat het verleden je niet voor altijd hoeft te achtervolgen, eindigd Empty Eyes juist midden in de onoplosbare en oneindige situatie.


CAPTIVATED

Captivated wordt verteld vanuit het perspectief van het hoofdpersonage. Het hoofdpersonage spreekt tegen één van de personen uit Empty eyes.  

Het personage uit Empty Eyes legt haar problemen op de schouders van het hoofdpersoon, en haalt daarmee negatieve herinneringen voortdurend op. Het hoofdpersonage verteld dat ze de problemen niet op kán lossen, zolang ze er zelf niks aan doet.


WAAROM DEZE FILM?

Film en muziek zijn mijn twee grootste passies. Mijn afstudeerfilm is dé ultieme kans om deze twee disciplines bij elkaar te brengen. Ik hou ervan om een wereld te creëren en hier mensen in mee te nemen. Het is een persoonlijk verhaal dat ik door middel van de sfeer van de muziek, de songteksten en de iets-wat dromerige sfeer van de film op een poëtische wijze wil vertellen. 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg. 

 

Quote that inspired the maker

I'm Floating, in open water. In my hands I'm holding, a piece of my past, I try to dissolve, the weight off my chest, that's still here.
Jessica Kulka
This project was successfully funded on 19-12-2020

Fund Project