AFK, Bedankt!

Project Reference: 

Vlak voor het weekend kregen we het prachtige nieuws dat het Amsterdamse Fonds voor de Kunst (AFK) één van onze sponsoren is geworden. En daar zijn wij heel blij mee, en ook best wel een beetje trots!

De teller staat nu op EUR 5.360,-: dat is 35% van onze target met nog 16 dagen te gaan.  De steun van onze 62 donateurs, waaronder nu dus ook het AFK, geeft ons nog meer hoop, moed en vooral ook vertrouwen in de goede afloop van ons project. Net zoals wij, zijn jullie ervan overtuigd dat Emmy Verhey een mooie documentaire verdient. 

Maar we zijn er natuurlijk nog niet. Na een zeer korte pauze om de steun van het AFK en alle andere donateurs te vieren gaan wij door. En wij hebben jullie hulp nog steeds heel hard nodig. De bedoeling is om de komende week via verschillende wegen nog meer aandacht te genereren en zo hopelijk ons (eind)doel van EUR 15.000,- te bereiken. 

Dus: keep spreading the word namens ons, vertel je collega's, vrienden en familie dat jij "Emmy Bedankt!" inmiddels hebt gesteund en vraag ze het zelfde te doen! En let wel: bijdragen vanaf EUR 10,- zijn al zeer welkom.

Natuurlijk help je ons ook door de informatie en link te delen op jouw sociale media pagina’s en mensen te vragen onze facebook pagina ‘Emmy bedankt’ te liken & te delen.  

De pagina heeft inmiddels 60 fans en onze updates daar bereiken inmiddels bijna 4000 mensen. Maar ook dat kan omhoog, met jouw hulp en enthousiasme!

Alvast bedankt!

Pamela, Jessica, Michael 

Don't e-mail the supporters: