#6 & #7

Project Reference: 

- Sorry jongens! Ik ben echt rete druk met school en de docu! Sorry dat jullie gister niks van me hebben gehoord! Even hectisch. Dat blijkt wel als je je bedenkt dat ik sinds maandag opgeteld maar 16 uur heb geslapen hahaha.

 

Goed een klein stukkie verder met m'n verhaal :)

 

Ik had ze dus na weken zoeken, gevonden in Almere Stad en was rete blij! Als eerste heb ik gelijk voor hun een nieuw rolkarretje gekocht! Want de oude was aan het aftakelen, en hun hele huishouden zat in dat ene wagentje. Dat moest gewoon gebeuren!

 

Toen heb ik een stuk met hun door de stad gewandeld en gelijk nummers uitgewisseld! Wat bleek, de telefoon van Eduard was kapot en daarom kregen ze mijn berichten niet meer binnen. Maar Rebekka had ook een telefoon en die deed het wel! Pffff...ik kon ze eindelijk weer bereiken!

 

Ik wilde ze een rustig avond bezorgen en wat leuks met ze doen dus ik besloot ze uit eten te nemen naar Woodstone! Het was voor Rebekka een enorme overwinning dat ze zo'n drukke ruimte in durfde en ook nog met haar smetvrees! Ik vertelde haar dat ze zich niet hoefde te schamen ervoor en lekker met een doekje moest gaan poetsen als dat haar wat rust gaf! Woordstone stond er ook ontzettend voor open! Nog een dikke dankjewel aan hun en het top personeel! We kregen een extra schone tafel, extra doekjes om onze handen schoon te maken en het personeel hield super rekening met Rebekka!

Voor Rebekka een gezonde salade en voor Eduard een saté pizza! We hebben lekker gekletst en het over van alles en nogwat gehad! En zeker samen genoten! We hebben opties overlegd om te gaan filmen en we zouden binnenkort weer even bijpraten!

...liefs!

 

Sheer

 

Don't e-mail the supporters: