25% bereikt!

Project Reference: 

Dank jullie wel voor alle warme reacties op onze eerste berichten over BERG. De eerste grote stap is gezet in onze crowdfunding campagne: 25% van de doelstelling is bereikt. Ontzettend bedankt!

Deel je enthousiasme over dit project en stuur het door aan enkele vrienden of deel het via facebook, zodat we de top van de berg snel bereiken.

Waarom is jullie steun belangrijk?
BERG kun je straks te zien in de filmzaal. Het wordt een lange film (70 min). We verblijven enkele weken op hoogte, reizen milieuvriendelijk met de trein, we filmen deels op 16mm film, en om de film voor het grote doek met mooi geluid af te werken is arbeidsintensief.
We houden het lowbudget. Door onze eenvoudige aanpak en apparatuur en zeer kleine crew kunnen we de kosten relatief laag houden. In de bergen verblijven we op een zeer sobere manier, zoals berghut bezoekers dat wel kennen. En zoals we niet overdadig leven, zo doen we dat ook in dit filmproject.

Gelukkig steunt het Nederlands Filmfonds dit project. Hun bijdrage dekt het grootste deel van de kosten. Maar zij vragen ook inbreng van anderen.
De producent draagt een stuk bij. Ik heb zelf veel tijd en ook geld geïnvesteerd in de research om tot dit punt te komen. Voor het restbedrag zijn er voor dit project helaas weinig mogelijkheden bij andere fondsen.
Jullie bijdrages zijn voor dit project de beste oplossing. Een groot voordeel is, dat we nu al met jullie - het publiek van deze film - in contact zijn en ons kunnen verbinden. Daarom ook geven we graag mooie tegenprestaties ('rewards'). Zie bijvoorbeeld hieronder.
Iedereen die bijdraagt, houden we op de hoogte van ontwikkelingen rond het project en natuurlijk het belangrijkste: van de vertoningen.
 

Feestelijke voorpremière met live performance
Een van de tegenprestaties die ik met veel plezier weggeef zijn tickets voor de feestelijke voorpremière in een Rotterdamse bioscoop. Dit zal een zeer speciale gebeurtenis worden. De bezoekers van deze avond zijn het allereerste publiek dat deze film zal zien. Muzikant Rutger Zuydervelt (Machinefabriek) zal een optreden geven. Niet alleen de regisseur, maar ook de cameraman en de producent zullen aanwezig zijn om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Na afloop is er een feestje zoals je dat van mij gewend bent. Het aantal plekken voor de voorpremière is beperkt en kunnen uitsluitend tijdens de crowdfunding worden gekocht. Per 2 kaarten kost dit € 150,-.

Don't e-mail the supporters: