#2 Minkowski-ruimte

Project Reference: 

Als je dacht dat in 30 dagen €7.850 euro bij elkaar halen moeilijk was…

Jutje lel dat ik ben duik ik altijd overal in met volle vaart en met al mijn enthousiasme. Ik ga ervoor en wat er op me afkomt, ach dat blijft altijd een verassing, niks om bang voor te zijn toch?

…een documentaire maken leek mij op het alle eerste zicht een bizar geweldige kans om een van mijn dromen waar te maken, met volle creativiteit een verhaal te vertellen aan een groot publiek…maar 2017 heeft mij nog een tweede cadeau’tje gegeven. Na jaren auditeren ben ik namelijk eindelijk aangenomen op mijn droomschool AHK; de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. In een woord: ge-wel-dig. In twee woorden: geen tijd!

Op een kunstschool zitten is geen colleges volgen. Nope..het is iedere dag verplicht naar school, maandag tot en met vrijdag, niks niet ziek melden. Gooi daar nog een fulltime planning bij die je nodig hebt om een documentaire te maken en je bevind je in een Minkowski-ruimte, in het kort: de dimensie waarin tijd geen plaats heeft en meerdere gebeurtenissen tegelijk kunnen plaatsvinden.

Regelen was nog nooit zo’n essentieel onderdeel van mijn leven geweest…
it felt like giving birth to the Alien baby!

…tot morgen, of over mogen, volgende week? Nee wacht ik had beloofd iedere dag te schrijven he…haha ik houd me aan mn planning!

 

- Liefs, Sherazade

 

Don't e-mail the supporters: