19-10-2016

Project Reference: 

Lieve funders,

It’s a wrap! Afgelopen zaterdag om tien minuten over twaalf ’s nachts namen we onze laatste beelden op. Nu moeten we slechts nog de film monteren, een poster ontwerpen, de soundtrack componeren en opnemen, geluidsnabewerking doen, kleurcorrectie, digitale special effects inplakken en …..poeh, eigenlijk best veel. Maar dat neemt niet weg dat de opnames succesvol waren en we hiermee de belangrijkste mijlpaal bereikt hebben!

Tijdens de vier draaidagen hebben we gewerkt met een geweldige cast en crew: cameraman Danny, lichtassistent Eline, geluidman Ravian, geluidsassistent Frido, runner Rachel, Joselyn voor props en kostuums en visagist Ria. Maar natuurlijk ook onze hoofdrolspelers Debbie en Gijs en acteurs Judith en Lowie. Mensen die stuk voor stuk zeer kundig, flexibel, loyaal, creatief (en vooral leuk) waren. We werden bijgestaan door dertien jongeren die, ondanks dat zij weinig tot geen acteerervaring hadden, door hun inzet en durf voor hele mooie scènes hebben gezorgd. We hadden maar liefst zesentwintig figuranten die ervoor zorgden dat de locaties op beeld helemaal tot leven kwamen. En op elke locatie werden we gastvrij en warm ontvangen, of het nu was door de chauffeur van onze gehuurde bus van Pouw Vervoer Touringcars, of de eigenaars van het huis wat we twee dagen lang hebben omgetoverd tot de woning van Henk en Ingrid.

Het was hard werken die vier dagen, maar het gaf ook heel veel voldoening. We voelen echt dat we de film aan het maken zijn die we wilden maken, dankzij iedereens inzet op en buiten de set.

Medio december zal de film in première gaan. De tijd en locatie moeten we nog horen. Daarna hopen we jullie, naast alle reguliere rewards, een film te kunnen laten zien waar ook jullie met trots een deel van zijn.

Tot de volgende update!

Vriendelijks,

Leon, Sanne en Bram

Don't e-mail the supporters: