10... 9... 8... eindstreep in zicht

Project Reference: 
Update: 

Lieve donateurs,
 
De eindstreep komt in zicht… nog precies 10 dagen te gaan.
 
De teller staat inmiddels bijna op €6000,-! Geweldig!
Dit dankzij jullie bijdrages… enorm bedankt!
Ook willen we jullie bedanken voor de lieve reacties en berichtjes die wij krijgen. Het is voor ons allemaal, maar zeker voor Peer, een heftig traject en we zijn heel blij dat jullie een hier een deel van uitmaken.
 
De campagne kreeg een ware kickstart met een eerste donatie à €1000,-. Daarna viel het helaas even stil door technische problemen binnen Cinecrowd. Gelukkig zijn deze volledig verholpen en hebben we er uiteindelijk minimale last van ondervonden. Met nog tien dagen op de klok hopen we natuurlijk op een fantastische afsluiting.
 
Achter de schermen gebeurt nog meer:

  • We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met een subsidie aanvraag en hopen zo de crowdfunding een extra boost te geven. Fingers crossed…

 

  • Annigje heeft haar eerste interview gegeven! Een prachtig artikel is verschenen in Profielen, het blad van de Hogeschool Rotterdam. Wil je het artikel lezen? Dat kan via de volgende link:

 
https://profielen.hr.nl/2017/wdka-student-annigje-maakt-eerlijke-afstude...
 

  • Peer is de film aan het uitzetten in het educatief werkveld, zodat de film met passend onderwijsprogramma kan worden vertoond in het middelbaar en hoger onderwijs, jongerencentra en buurthuizen.

 
Dankzij jullie bijdrage kunnen wij een film maken van kwaliteit. De laatste dagen zijn het spannendst... gaat het ons lukken het beoogde bedrag bijeen te brengen?

Wellicht wil je ons helpen het project onder de aandacht te houden, door de crowdfunding voor Rouw Vlees te delen met familie, vrienden, collega’s en kennissen.
 
We houden jullie van verdere ontwikkelingen op de hoogte,
 
Heel veel liefs,
Annigje Peters, regisseur Rouw Vlees
Geertje 'Peer' Brinkmann, hoofdpersoon Rouw Vlees

Don't e-mail the supporters: 

Comments

vzz87978_725148's picture

Daarna viel het helaas even stil door technische problemen binnen Cinecrowd. Gelukkig zijn deze volledig verholpen en hebben we er uiteindelijk minimale last van ondervonden. Met nog tien dagen op de klok hopen we natuurlijk op een fantastische afsluiting. play clicker heroes

nguyenhahai1234567_728221's picture

Thank you for that information you article
raze 3