AKV|St.Joost

De Akademie voor Kunst en Vormgeving St.Joost, onderdeel van Avans Hogeschool, heeft ruim 200 jaar ervaring met kunstonderwijs. De academie leidt studenten op tot beeldend kunstenaars of vormgevers in de disciplines Beeldende Kunst, Grafisch Ontwerp, Ruimtelijk Ontwerp, Fotografie, Film, Illustratie en Animatie. 

Sinds 2017 werkt CineCrowd samen met het bachelorprogramma Film om de afstudeerstudenten voor te bereiden op een succesvolle crowdfunding campagne voor hun afstudeerfilm. Samen met de opleiding is er een lesprogramma samengesteld, bestaande uit drie workshops over crowdfunden voor film. Hierin wordt ook samengewerkt met bkkc, het kennis centrum ondersteunt de crowdfundingcampagnes van de studenten met een bijdrage van 30%. 

Hieronder een overzicht van de films die in het schooljaar 2017-2018 gecrowdfund worden. 

Alma
Alma, a peculiar girl who is obsessed with plants and animals and a daughter of unloving parents. Which shaped her into a cold and unforgiving person…
funded Short film
101
%
funded
€10.105
supported
0
days to go
Tribe of Ghosts
In this documentary we experience a frightening look at the lives of children with albinism in Tanzania.
funded Documentary
100
%
funded
€15.067
supported
0
days to go
De Aanslag (werktitel)
Anna is een jonge vrouw die slachtoffer wordt van een terreuraanslag. Het enige dat nog telt is overleven maar hoe overwin je doodsangst?
funded Short film
100
%
funded
€8.065
supported
0
days to go
I'm fine
I’m fine is a short fiction film about a suicidal young man with Borderline personality disorder who meets his other side.
funded Short film
106
%
funded
€8.533
supported
0
days to go
The Vicious Circle
Peter is confronted with his absurd fate; our contemporary control-society. To gain control he makes irrational decisions.
Short film
25
%
funded
€2.575
supported
0
days to go
OVT
Met de komst van Dieter ontstaat er door zijn zoektocht naar verwantschap een barst in de facade die familie heet.
funded Short film
100
%
funded
€12.577
supported
0
days to go